Ово јело је субстанца од блогова о храни. Фотогеничан и луксузан.

Јело у питању је одрезак тартаре, с црудитé салатом на врху, и окружен сас хорсерадиш емулзије. Тартар је освјежавајући.

Фотогеницни оброк

Фотогенично заправо описује цијели Тхе Гроундс, Алеxандриа. Што се тиче луксузан, цијели Тхе Гроундс се боље описује као индустријски шик, и карневал, али исто опуштено. Поттинг Шед је један од многих ресторана - у некима се мозе сјести, а други су за таке-аwаy. Постоји много зеленила, и једеан укључујући велики заједнички стол у врту с фонтаном, ту се мозе са таке-аwаwy сјести. Постоји много, много цвијећа у лонцима и старих комада бицикала за украшавање. Осјећате се као да се шетате по камених поплочених стаза док пратите путоказе и док истражите све путове. Од тржишта, сталак за лимунаду и свјеже цвијеће, до домаћих животиња, све се овђе могу наћи. Становник свиња, Кев, се шетна са особље. Постоје пилићи и, од недавно, Берт и Ерние, двије резидуе козе.

Овај пост има само једну слика због разлогом. Ако идем изнад једне, мислим да ће слике наставити заувијек. У сваком слуцају је мјесто забавно, без обзира на расположење. Ако икада требате се веселити, ово мјесто ће то учинити. Само немојте доци кад је гужва.