Ovo jelo je substanca od blogova o hrani. Fotogeničan i luksuzan.

Jelo u pitanju je odrezak tartare, s crudité salatom na vrhu, i okružen sas horseradish emulzije. Tartar je osvježavajući.

Fotogenicni obrok

Fotogenično zapravo opisuje cijeli The Grounds, Alexandria. Što se tiče luksuzan, cijeli The Grounds se bolje opisuje kao industrijski šik, i karneval, ali isto opušteno. Potting Shed je jedan od mnogih restorana - u nekima se moze sjesti, a drugi su za take-away. Postoji mnogo zelenila, i jedean uključujući veliki zajednički stol u vrtu s fontanom, tu se moze sa take-awawy sjesti. Postoji mnogo, mnogo cvijeća u loncima i starih komada bicikala za ukrašavanje. Osjećate se kao da se šetate po kamenih popločenih staza dok pratite putokaze i dok istražite sve putove. Od tržišta, stalak za limunadu i svježe cvijeće, do domaćih životinja, sve se ovdje mogu naći. Stanovnik svinja, Kev, se šetna sa osoblje. Postoje pilići i, od nedavno, Bert i Ernie, dvije rezidue koze.

Ovaj post ima samo jednu slika zbog razlogom. Ako idem iznad jedne, mislim da će slike nastaviti zauvijek. U svakom slucaju je mjesto zabavno, bez obzira na raspoloženje. Ako ikada trebate se veseliti, ovo mjesto će to učiniti. Samo nemojte doci kad je gužva.